Otomobilde çıkan yangın ormana sıçradı

Aydın'da, kısa bir süre önce sıfır kilometre alınan otomobil, bir anda alev alıp yanmaya başladı. Aracı yol kenarına yanaştıran sürücü, kızı ve kızının bir arkadaşıyla araçtan indi. Yol kenarındaki ormanlık alana da sıçrayan yangını, itfaiye ve orman ekipleri söndürdü, otomobil hurdaya döndü

AYDIN'da, kısa bir süre önce sıfır kilometre alınan otomobil, bir anda alev alıp yanmaya başladı. Aracı yol kenarına yanaştıran sürücü, kızı ve kızının bir arkadaşıyla araçtan indi. Yol kenarındaki ormanlık alana da sıçrayan yangını, itfaiye ve orman ekipleri söndürdü, otomobil hurdaya döndü.
İzmir'de özel bir şirkette yönetici 47 yaşındaki Burhan Kazancı, bir hafta önce sıfır kilometre aldığı 34 JD 4113 plakalı otomobili, aniden gaz kesme arızası vermesi üzerine Muğla'daki bir yetkili servise verdi. Aracı tamir edilmesinin ardından teslim alan Kazancı, kızı 21 yaşındaki Suna Kazancı ve kızının arkadaşı 20 yaşındaki Sinem Sönmez ile İzmir'e yola çıktı. Otomobil, Aydın- İzmir Otoyolu'nun Germencik İlçesi'ne bağlı Abdurrahmanlar Mahallesi yakınlarında bir anda alev alıp yanmaya başladı. Yol kenarına yanaştırılan otomobilden sürücü Burhan Kazancı, kızı ve kızının arkadaşıyla dışarı çıktı. Alevler yolun bitişiğindeki ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine yangına itfaiye ve orman ekipleri yangına müdahale etti. Dört arazöz, üç itfaiye ekibinin çalışması sonucu yangın söndürüldü. Otomobil hurdaya dönerken, bir hektarlık ormanlık alan zarar gördü.
Sıfır kilometrede aldığı otomobilin bir hafta içinde aniden gaz kesmesi arızası vermesi nedeniyle servise verdiğini, üç gün serviste kaldıktan sonra aracını teslim aldığını söyleyen Kazancı, "Yine aynı arızayı yaptı. Ardından otomobil alev aldı. Kendimizi zor dışarı attık. Ölümden döndük. Böyle bir kabus yaşamamıştık. Kızım, arkadaşı ve ben hala olayın şoku içindeyiz" dedi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

29 Ağu 2014 - 18:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber