Otomobilde bozai tehlikesi

Çağlayan E-5 Karayolu’nda hareket halindeyken uyuşturucu madde kullandıkları ileri sürülen 3 genç, otomobilleri ile yol ortasında kaldı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekibi, baygın vaziyetteki bir genci ambulansa, diğer iki genci ise polis merkezine götürdü

OLAY dün saat 17.00 sıralarında E-5 Karayolu Çağlayan istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, A.Ç. idaresindeki 34 JF 1302 plakalı otomobil, E-5 Karayolu Topkapı istikametindeyken Çağlayan’da bir anda durdu. Yoldan geçen sürücüler otomobil hareket etmeyince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen motorize trafik ekipleri, otomobil içerisinde 1 kişinin baygın vaziyette, diğer 2 kişinin ise baygınlık geçirmek üzere olduğunu fark etti. Bunun üzerine ekipler sağlık ekiplerini ve bir çekici çağırdı. Bir süre sonra olay yerine gelen çekici, şahıslar içerisindeyken otomobili yol kenarındaki otobüs durağına çekti. Daha sonra olay yerine sağlık ekipleri geldi. Otomobilin içerisinde baygınlık geçirmek üzere olan 2 kişi polis ekiplerinin yardımıyla araçtan indirilerek polis otosuna bindirildi. Baygın halde olan ve uyuşturucu (bonzai) madde kullandığı iddia edilen diğer şahıs ise, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bonzai içtiği iddia edilen ve baygınlık geçiren şahıs sedyeye koyulurken yoldan geçen bir vatandaş, “İçin için gelin burada devletin imkanlarını kullanın” diyerek duruma tepki gösterdi. İsimleri henüz öğrenilemeyen 3 genç hastanede tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

26 Eyl 2014 - 13:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber