Otomobil şarampole uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Virajı alamayan bir otomobil şarampole uçtu. Yaşanan feci kaza kazada 1 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı

EDİNİLEN bilgiye göre, Ramazan Öztürk yönetimindeki 44 LK 258 otomobil Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Bahri Mahallesi yolunda virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. 7. Ana Jet Üssü Komutanlığının hemen yanı başında yaşanan kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye kurtarma ekibi sevk edilirken araçta sıkışan yaralılar ekipler tarafından çıkartıldı.
Feci kazada araç içerisinde bulunan Saime Öztürk olay yerinde hayatını kaybederken Ramazan Öztürk, Özge Öztürk ile Muhammet ve Ezgi Kadali yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil Ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servislerine kaldırıldı.
Hayatını kaybeden Saime Öztürk’ün cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Akçadağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası hurdaya dönen araç ise çekici yardımı ile bölgeden kaldırıldı.

01 Mar 2017 - 15:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber