Otomobil istinat duvarına çarptı

Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında birisi ağır iki kişi yaralandı

EDİNİLEN

bilgiye göre kaza gece yarısı saat 23:45 sıralarında Sinop Erfelek yolu üzerinde meydana geldi. Erfelek ilçesinden Sinop istikametine seyreden 34 FIL 57 plakalı otomobil sürücüsü Ziya Özcan (57) direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç içerisinde bulunan sürücü Ziya Özcan (57) hafif şekilde yaralanırken, yan tarafta oturan Sebahattin Öztürk (59) ağır yaralandı. Kaza sonrasında hafif şekilde yaralanan sürücü Ziya Özcan yan tarafta oturan ve ağır yaralanan Sebahattin Öztürk’ü kendi imkanları ile araç içerisinden çıkarttı. Ağır yaralı Sebahattin Öztürk olay yerinden geçmekte olan bir başka otomobil ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu kritik olan Sebahattin Öztürk 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler: Sinop, trafik kazası

31 Oca 2015 - 09:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber