Otomobil cami bahçesine uçtu

Erzincan’da bir otomobil başka bir otomobile çarparak cami bahçesine uçtu. Kazada 6 kişi yaralandı

EDİNİLEN bilgiye göre, Ergenekon Mahallesi Ergenekon Camii kavşağında süratli seyrettiği iddia edilen Ahmet K. idaresindeki 24 EH 777 plaka otomobil, Şehitler Caddesi’nden karşıya geçmeye çalışan Muammer S. yönetimindeki 24 DK 534 plakalı otomobile çarptı. Hızını alamayan 24 EH 777 plakalı araç, reklam panosunu ve duvarı yıkarak Ergenekon Camii’nin bahçesine uçtu. Kazada her iki araçta bulunan 6 kişi yaralanırken, kaza sırasında cami avlusunda bulunan bir vatandaş da son anda kendini kurtardı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından hurdaya dönen iki araç çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan mahalle sakinleri, kazanın olduğu yerde bu gibi kazaların sürekli meydana geldiğini ve yetkililerden olay yerine sinyalizasyon koymalarını istedi.

05 Ara 2014 - 22:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber