Otobüs faciasında ikinci ölüm

Alanya'da yayla turundan dönen turistleri taşıyan tur midibüsünün devrilmesi sonucu ağır yaralanan turistlerden Danimarkalı 48 yaşındaki Annette Sorensen de yaşamını yitirdi

ALANYA'DA yayla turundan dönen turistleri taşıyan tur midibüsünün devrilmesi sonucu ağır yaralanan turistlerden Danimarkalı 48 yaşındaki Annette Sorensen de yaşamını yitirdi.Alanya'da yayla turundan dönen turistleri taşıyan tur midibüsünün devrilmesi sonucu ağır yaralanan turistlerden Danimarkalı 48 yaşındaki Annette Sorensen de yaşamını yitirdi. Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi gören Sorensen'in başına aldığı darbe nedeniyle beyin kanamasına bağlı olarak yaşamını yitirdiği kaydedildi. İsveçli Oliver Andre Karlsson'un ardından Sorensen'in de yaşamını yitirmesiyle kazadaki can kaybı 2'ye yükseldi. Danimarkalı turistin cenazesi hastanedeki işlemlerin ardından Alanya Belediye Mezarlığı morguna gönderildi.

Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan diğer 25 turistin tedavisinin ise halen devam ettiği kaydedildi. Kazadan sonra gözaltına alınan araç sürücüsü Bilal Aygün'ün ise polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.

28 Haz 2013 - 17:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Senol Aksoy - bu tür katliamlari her gün haberlerde izliyorum ve malesef bu katliam devam ediyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 17:41
05

ali - yeter artık yeter arabanızın bakımını yaptırın şöförleri uykusuz yola çıkarmayın burda belediyeye sesleniyorum bir düzenleme getirin artıkk yeter diyorummm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 17:41
03

musa - oncelikle gecmis olsun.. o sofore sormak lazim kac ssattir uyumuyor ve nerede konakliyor? cunku truzimdeki soferlerin % 90 i otobuslerinde konakliyor.bu adam ne kadar dinlene bilir, birde arac bakimlari bizim ulkemizde hice sayiliyor ve sonuc olarak bunlar basimiza geliyor,bunlara artik devletimizin veya isletmecilerimizin bir cozum getirip insan hayatini bosa saymamalari ve yabana atmamalari gerekiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 17:41
02

isa - be insan o hızda girilir mi o kavşağa.kırmızıya yakalanmayayım diye o kadar insanı mahvettin..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 17:41
01

. - kırmızı ışığa yakalanmaması için girdiğini ne biliyosun be kardeşim hemen suçlamayı yapışıtır otobüsün freni patlamış sanki adamın yanındaydın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 17:41

Çorum Haber