Ölmekten kıl payı kurtuldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hidroliği boşalan iş makinesi kontrolden çıkarak bir otomobilin üzerine çıktı. Kaza sırasında içerisinde iki kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsü kendini dışarı atarak kurtuldu. O anlar bir otomobilin kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi

Kaza,Ereğli ilçesine bağlı Yalnızçam Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ayhan Zeybek, idaresindeki 67 LN 085 plakalı otomobili ile çalışma nedeniyle kapalı olan yolun açılmasını beklediği sırada önünde duran iş makinesi kontrolden çıkarak geri kaçmaya başladı. Frenleri tutmayan ve kontrol edilemeyen iş makinesi Ayhan Zeybek’in kullandığı otomobilin motor kısmının üzerinden geçerek bir evin duvarına çarparak durabildi. Ayhan Zeybek ise iş makinesinin geldiğini görünce kendisini otomobilden dışarı atıp ezilmekten son anda kurtuldu. Kazada şans eseri yaralanan olmazken iş makinesi ile Ayhan Zeybek idaresindeki otomobilde büyük hasar meydana geldi.

Yaşadıklarını gazetecilere anlatan Ayhan Zeybek, çok korktuğunu ve iş makinesinden kurtulduktan sonra bayıldığını söyledi. Zeybek gazetecilere yaptığı açıklamada “Kaza Yalnızçam Köyü’nde oldu. Yolda bir çalışma varmış. Önümüzde bir iş makinesi duruyordu, oda onları bekliyormuş. Yol boşaldı, devam etmeye başladı. İş makinesinin şoförü ‘Tamam, bende gidiyorum’ dedi. Daha sonra geri geri gelmeye ve hızlanmaya başladı. Ondan sonrası görüntülerde de görüldüğü gibi bize vuruyor, daha sonra da eve vurup duruyor. O sırada üzerimize gelecek diye ben kapıdan attım. Kapıdan attıktan sonra maalesef iş makinesi benim üzerime doğru gelmeye başladı. Yerde 2-3 takla daha attım. Uzuz atlattık işin gerçeği” dedi.

KAZA ANI KAMERADA 

Yalnızçam Köyü’nde yaşanan kaza ise o sırada arkada bekleyen bir otomobilin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarında iş makinesinin geri gelerek otomobile çarptığı ve otomobil sürücüsünün kendisini dışarı atarak ezilmekten kıl payı kurtulduğu görülüyor.

Kaza sonra taraflar kendi aralarında anlaşarak tutanak tuttular.

VEDAT KILIÇ

11 Ağu 2015 - 15:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber