Ölmek üzereyken bulundular

Antalya'da uygulama yapan polis, boş bir inşaatta uyuşturucu kullanarak komaya giren 2 genci fark etti

ANTALYA'DA uygulama yapan polis, boş bir inşaatta uyuşturucu kullanarak komaya giren 2 genci fark etti. Ölmek üzere olan Zülfikar Y. ve Final B. ambulanslarla hastaneye götürüldü. Olay Kızılarık Mahallesi, 1155'inci Sokak'taki bir inşaatta meydana geldi. Asayiş uygulaması yapan Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çalılık alanda uyuşturucu kullanarak komaya giren Final B.'yi fark etti. Genç için sağlık ekipleri beklendiği sırada yakınında bulunan bir inşaatta da kendini kaybetmiş halde nefes almakta güçlük çeken Zülfikar Y.'ye rastlandı. Aynı bölgeye sevk edilen ambulanslara, vatandaşların yardımıyla alınan gençler Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde sentetik uyuşturucu maddesi bonzai kullandıkları sanılan Zülfikar Y. ve Final B.'nin ölmek üzere oldukları anlaşıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis 4 katlı inşaatta kalanları dışarı çıkardı. İnşaatta uyuşturucu kullananlar nedeniyle sokağa çıkamaz hale geldiklerini belirten mahalle sakinleri, çocuklarını balkon ve pencerelerden bile uzaklaştırdıklarını söyledi.

29 Ağu 2014 - 22:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber