Okurken zorlanacaksınız...

Antalya’da 15 günlük bebek annesinin emzirmesinin ardından, beşiğinde kusmuğunda boğularak hayatını kaybetti

Antalya’nın

Kepez ilçesi Emek Mahallesi'nde yaşayan Nazım ile Arife Özsöğüt çiftinin 15 gün önce dünyaya gelen üçüncü çocukları Talha, feci şekilde hayatını kaybetti. Anne Arife Özsögüt, bebeğini emzirdikten sonra uyuması için beşiğine yatırdı. Bir süre ev işleriyle ilgilenen anne bebeğinin sesinin çıkmaması üzerine beşiği kontrol etti. 15 günlük bebeğinin yüzünün morardığını ve hareketsiz bir şekilde yattığını gören anne durumu eşine ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri bebeğin, emzirildikten sonra yatırıldığı için yemek borusundaki kusmuğunun nefes borusunu tıkadığından hayatını kaybettiğini tespit etti. Otopsi yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan bebeğin ön otopsisi tamamlandı.Ön otopsisi tamamlanan bebeğin cansız bedenini baba Nazım Özsöğüt teslim aldı. Bez parçasına sarılmış bebeğinin cansız bedenini kucağına alan baba Nazım, toprağa vermek üzere Uncalı Mezarlığı’na götürdü.

28 Mar 2015 - 13:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber