Ögretmen turnuvada kalp krizi geçirdi

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü sporcularını Eskişehir’de düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası’na götüren Bartın TOKİ İlkokulu sınıf öğretmeni kalp krizi geçirerek öldü

EDİNİLEN  bilgilere göre olay Eskişehir Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonunda meydana geldi. Bartın Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün sporcularını, Minikler Türkiye Şampiyonası’na götüren Talat Yılmaz (46), müsabakaların devam ettiği sırada bir anda yere düştü. Olaya tanıklık eden arkadaşları hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri Yılmaz’a ilk müdahaleyi yaparak Yılmaz’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü’de ferdi olarak masa tenisi tenisi antrenörlüğü yapan Giresunlu Yılmaz’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Talat Yılmaz’ın cenazesinin yarın Bartın’a getirileceği bildirildi.

Yılmaz'ın ölümüyle ilgili Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada:”TOKİ İlkokulunda sınıf öğretmeni olan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzde ferdi masa tenisi antrenörlüğü yapan hocamız Talat Yılmaz, Eskişehir'de yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Talat hocamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz”denildi.

23 Haz 2015 - 08:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber