Öğrenciler birbirini bıçakladı

Iraklı diğeri Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı iki yabancı öğrenci tartışma sonucu bıçaklı kavgaya tutuşunca her ikisi de yaralandı. Öğrencilerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi

KOCAELİ Üniversitesi'nin Umuttepe Kampusu içindeki yurt binalarının önünde, Iraklı Mohsin Salman Ali ile Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı Aboubakar Ahıdjo kavga etti. Çamaşır asma anlaşmazlığından kaynaklandığı ileri sürülen kavgayı diğer öğrenciler ayırmakta güçlük çekti. Öğrenciler daha sonra nereden temin ettikleri belirlenemeyen bıçaklarla birliklerine vurmaya başladı. Olayda Mohsin Salman Ali bacağından, Aboubakar Ahıdjo ise göğüs bölgesine aldığı bıçak darbesi ile yaralandı.

Aynı kampüs içİnde bulunan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan yaralı öğrencilerden kalbine yakın bir bölgeden bıçaklanan Aboubakar Ahıdjo’nun durumunun ağır olduğu bildirildi. 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

19 Haz 2014 - 15:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ali oğuz tarhan - Okumayamı gidiyosunuz kavga etmeye sdam gibi okuyun biz okumadık sürünüyoz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 15:37

Çorum Haber