Motosiklet sürücüsünü kask kurtardı

Manavgat ilçesinde yoldan çıkıp devrilen motosikletin sürücüsü, başındaki kask sayesinde hayatta kaldı

KAZAAntalya Caddesi’nde Manavgat kaymakamlığı önünde meydana geldi. Yapay Şelale istikametinden köprü istikametine gitmekte olan Cafer Polat’ın kullandığı 81 DP 694 plakalı motosiklet aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaldırım taşına çarptıktan sonra devrildi. Motosikletten düşen sürücü Cafer Polat başındaki kask sayesinde kazayı ucuz atlatırken ayağından yaralandı. İlk müdahaleyi olay yerine gelen trafik polislerinin yaptığı motosiklet sürücüsü Cafer Polat, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi. 
Diğer taraftan kaza yapan Cafer Polat’ın Salı günü de Demokrasi Bulvarı’nda motosikletiyle yaptığı kazayı da yara almadan atlattığı bildirildi.

23 Şub 2017 - 15:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber