Minibüste yolculuk edenler dikkat!

Kadıköy'de bir minibüsteki kadın yolcunun çantasından cep telefonunun çalınma anı aracın güvenlik kamerasına yansıdı

GÖRÜNTÜLERDE ayaktaki kadın yolcu N.Ç. (30) 'nin arkasındaki kişi, elindeki çantayla kolunu kamufle ediyor. Kadının çantasına elini sokan kişi, cep telefonunu çalıyor. Telefonu çalan kişi daha sonra minibüsü durdurarak araçtan iniyor. Cep telefonunu çaldıran kadın Göztepe Polis Merkezi'ne giderek durumu bildirdi.

Kadıköy'de denetim yapan Güven Timleri, durdurdukları bir aracın torpido gözünde 5 cep telefonu buldu. Araçtaki A.O. (32) ve M.K. (21)'nin üzerinde yapılan aramada ise minibüsteki hırsızlığın mağduru N.Ç.'nin cep telefonu çıktı.

Yapılan incelemede M.K.'nin 3, A.O'nun ise 8 suç kaydının bulunduğu belirlendi. A.O'nun ayrıca 6 suçtan aranması olduğu tespit edildi. Şüphelilerden A.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17 Oca 2015 - 21:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber