Meteorolojik uyarı

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi, bölgeyi etkisi altına alan yağışlı hava kütlesinin, Antalya ve doğusundaki ilçelerde etkili olmasının beklendiği uyarısında bulundu.

Bölgesel Tahmin Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, yapılan son değerlendirmelere göre, bölgeyi etkileyen yağışlı hava kütlesinin Antalya ile Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Alanya ve Gazipaşa'da yer yer etkili olması beklendiği bildirildi. Açıklamada, yağış, dolu, yıldırım, ani su baskını ve taşkın gibi olumsuz hava koşullarına karşı vatandaş ve ilgililerin tedbirli olmaları istendi.

#

15 Oca 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber