Maskeli grup otomobili ateşe verdi

Gaziosmanpaşa’da yasa dışı gösteri yapan grup, cadde üzerinde park halinde bulunan 2 aracı yaktı. Saldırganlar bazı otomobillerin de camlarını kırarak zarar verdi

 KARAYOLLARI Mahallesi, Fatih Caddesi üzerinde gece geç saatlerde toplanan bir grup park halinde bulunan bir minibüsü yaktı. Daha sonra, tekrar toplanan grup, park halinde bulunan bir otomobili ateşe vererek yaktı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken araç kullanılamaz hale geldi. Bazı araçların da camlarını kırarak zarar veren grup olay yerşnden kaçtı. Yaşananların ardından zırhlı bir polis aracı gelerek olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

03 Ağu 2014 - 10:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber