Marketi soydu, parayı beğenmedi

Antalya'da bir alışveriş merkezinde kasiyeri tabancayla tehdit edip kasadaki 250 TL'yi çaldıktan 1 saat sonra yakalanan İbrahim B., "Parayı cezaevindeki akrabama harçlık olarak verecektim. Ancak bu benim hayal ettiğim para değildi" dedi.

OLAY

, dün Kepez ilçesi Mehmet Atay Caddesi üzerindeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Saat 10.00 sıralarında alışveriş merkezine gelen İbrahim B., bir süre içerde dolaştıktan sonra kasaya yöneldi. Kasiyer Esma B.'den sigara isteyen şüpheli, ardından belindeki tabancayı çıkartarak kasadaki parayı istedi. Büyük korku yaşayan Esma B., kasadaki toplam 250 TL'yi uzattı. Kasada olup biteni gören bir başka işyeri çalışanını da "Kafana sıkarım" diye tehdit eden İbrahim B., alışveriş merkezinden çıkarak hızla uzaklaştı.

'MİKTAR AZ OLUNCA YEMEK YEDİM, TRAŞ OLDUM'

Polis güvenlik kamerası görüntülerinden kimliğini belirlediği soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı. İbrahim B.'nin gidebileceği adreslere baskın düzenleyen polis, şüpheliyi olaydan 1 saat sonra Yeşildere Mahallesi'nde yakaladı.

İbrahim B. ifadesinde, "Parayı cezaevinde yatan bir akrabama harçlık olarak verecektim. Ancak kasadan yalnızca 250 TL çıktı. Bu benim hayal ettiğim para değildi. Miktar az olunca restoranda yemek yedim, daha sonra tıraş oldum" diye konuştu.

Şüpheli ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

11 Oca 2016 - 17:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber