Manken torbacıları, polisler müşteri kılığına girerek tuzağa düşürdü

Nişantaşı'nda özel tiyatro eğitimi alan polisler tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, sosyeteye uyuşturucu satan 2'si manken 9 kişi yakalandı

İSTANBUL Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri,  Nişantaşı'nda uyuşturucu satıcısı torbacılara operasyon düzenledi. Operasyon öncesinde bir kadın polis, bağımlı rolü için usta tiyatroculardan günlerce oyunculuk eğitimi aldı. Torbacılarla WhatsApp'tan görüntülü konuşup  Nişantaşı'nda randevu verdi. Model Burak S. ile Sevgi A.'nın da olduğu 9 kişiye suçüstü yapıldı.

SOSYETEYE UYUŞTURUCU SATANLARI YAKALAMAK İÇİN DÜĞMEYE BASTILAR

Habertürk Gazetesi'nden  Nihat Uludağ'ın haberine göre, operasyon öncesi operasyonda görev alacak narkotikten bir kadın polis, usta tiyatroculardan uyuşturucu bağımlısı ve müşteri rolünü daha iyi yapabilmek için oyunculuk eğitimi aldı.  Polis, bir bağımlının torbacıya nasıl sipariş vereceğini ve nasıl davranacağını öğrendi.  İstanbul  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  Şişli ve  Nişantaşı'nda sosyete dünyasına uyuşturucu satan torbacıları yakalamak için düğmeye bastı.

UYUŞTURUCU SATICILARINI AYAĞINA KADAR GETİRDİ

Operasyon için çalışmalarını tamamlayan narkotik polisleri  Nişantaşı'nda lüks bir kafeye yerleşti. Tiyatro eğitimi alan kadın narkotik polisi de WhatsApp üzerinden torbacıları tek tek arayarak müşteri gibi sipariş verdi. Aranan her torbacı, sipariş veren kadın polisi WhatsApp üzerinden görüntülü arayarak gerçek bir kullanıcı olup olmadığını test etti. Bağımlı müşteri rolünü başarıyla oynayan kadın polis torbacıları ayağına kadar getirtti. Dün sabah saat 10.00'da başlayan narkotik operasyonu akşam geç saatlere kadar sürdü. Sipariş veren kadın polise uyuşturucu getiren torbacılara kafede suçüstü yapıldı.

ARALARINDA MODELLERİN DE OLDUĞU 9 KİŞİ GÖZALTINDA

Aralarında model Burak S., model/oyuncu Sevgi A. ile birlikte Hamza A., Muharrem Zafer A., İbrahim T., Engin İ., Emrah E., Dilek Ö. ve Cüneyt E. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Model Burak ve Sevgi A.'ya da suçüstü yapıldığı belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından uyuşturucu satışı yaparken suçüstü yakalanan 9 şüpheli  İstanbul Adliyesi'ne çıkarıldı. Şüpheliler, Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'nce tutuklanarak cezaevine konuldu.

20 Ağu 2017 - 14:22 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber