Manavgat'ta ekmek arası uyuşturucu servisi!

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, ekmek fırınında ekmek arasına konularak satışa hazır 15 gram eroin ve bir miktar esrar ele geçirdi

ANTALYAManavgat’ta bir ekmek fırınında uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Grup Amirliği Narkotim ekipleri çalışma başlattı.
EKMEK ARASI UYUŞTURUCU! 
Uzun süren teknik ve fiziki takip sonucu, fırın sahibinin oğlu 24 yaşındaki Elvan Ö.’nün uyuşturucu satışı yaptığı belirlendi. Gerekli delilleri toplayan ekipler dün saat 14.00’te fırına baskın yaptı. Yapılan aramalarda, satışa hazır vaziyette ekmek arasına konulmuş 15.4 gram eroin ve 6,5 gram kubar esrar ele geçirildi. 
SERBEST BIRAKILDILAR 
Gözaltına alınan Elvan Ö. ve fırın çalışanı Yulet K., polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğine çıkarılan Elvan Ö. tutuklanırken, Yulet K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
Diğer yandan ruhsatsız olduğu tespit edilen fırın ise Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce mühürlendi.

DİM WEB TV UYGULAMASINI İNDİRDİNİZ Mİ?

Haberleri ve canlı yayınları ile gündemi belirleyen Alanya'nın yeni nesil televizyonu DİM WEB TV izlemek artık çok kolay. 
Samsung, LG vb android telefonlar için PLAY STORE'dan ( https://play.google.com/store/apps/details?id=dimtv.tv.dimtv )
İphone telefonlar için APPLE STORE'dan (https://appsto.re/tr/9mYpkb.i) indirebilirsiniz.
İyi seyirler.

24 Haz 2017 - 10:38 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber