Mağazada hırsız var

Alanya'da, müşteri gibi girdikleri mağazadan 1 adet hırka ve 3 adet tişört çalan iki kız arkadaş, mağaza çalışanları tarafından yakalandı

ALINAN bilgiye göre olay, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir mağazada meydana geldi. 14 yaşındaki zanlılar N.D. ve İ.Y. müşteri gibi girdikleri mağazadan çaldıkları 1 adet hırka ve 3 adet tişörtü yanlarında bulunan çantalara koydular. Bu sırada iş yeri çalışanları tarafından fark edilen iki şüpheli yakalandılar ve ihbar üzerine olay yerine çağrılan polis ekibine teslim edildiler. Yaşları 18 den küçük olması nedeniyle Çocuk Büro Amirliği'nde sorgulanan iki kafadar, savcılık talimatıyla serbest bırakıldılar.

26 Şub 2014 - 12:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber