Magandalar polisten kaçamadı

Otomobilden ateş açarak kaçmaya çalışan şahıslar, polisin takibiyle yakalandılar

ALANYA'DA otomobilden rastgele havaya ateş açan 3 zanlı polisin sıkı takibi sonucu yakalandılar.

Şehir magandalarının otomobille olay yerinden kaçtıkları sırada attıkları poşet içerisinde yapılan aramada 'Hayalet silah' olarak adlandırılan Glock marka bir tabanca ve bu tabancaya ait mermiler ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre olay, Saray Mahallesi, Yunus Emre Caddesi'nde meydana geldi. 07 HMC 61 plakalı otomobilden havaya ateş açıldığını gören devriye polis ekibi otomobili takibe aldı. Polisin kendilerini takip ettiğini fark eden otomobildekiler Güllerpınarı Mahallesi, Kaptanlar Sokak üzerinde otomobilin camından dışarıya bir poşet attılar. Polis ekibi kısa süre sonra takviye ekiplerin de yardımıyla otomobili durdurdu. Otomobilde bulunan S.A. (30), D.G.(30) ve 15 yaşındaki U.K. gözaltına alındılar. 3 şüphelinin kaçışı sırasında attıkları poşet içerisinde yapılan aramada ise 'Hayalet silah' olarak adlandırılan Glock marka bir tabanca ve bu tabancaya ait mermiler ele geçirildi. Şehir magandaları ifadeleri alınmak üzere Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edildiler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

11 Şub 2015 - 07:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber