Lunapark deposundaki yangın korkuttu

Adana'da lunapark deposunda çıkan yangında köpekler yanmaktan son anda kurtarıldı. Depo kullanılamaz hale geldi

Edinilen bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki lunapark depolarında yangın çıktı. Yangın kısa sürede bütün depoyu sararken, çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Depoda bulunan köpekler de yanma tehlikesi atlattı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak hayvanları depodan çıkardı. Bir köpeğin kafa ve bacaklarının yandığı görüldü. İtfaiye ekipleri yangını tamamen kontrol altına aldıktan sonra soğutma çalışması yaptı. Depolar ise tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

FATİH KEÇE

01 Tem 2015 - 15:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber