LPG yüklü tanker patladı

Giresun-Gümüşhane karayolunda kaz yapan LPG yüklü tankerde patlama meydana geldi

GİRESUN-Gümüşhane karayolunda kaz yapan LPG yüklü tankerde patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle karayolunun etrafında yangın çıkarken, tankerin parçaları ve LPG tankı metrelerce etrafa saçıldı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda LPG yüklü tanker, Doğankent ilçesi çıkışı Arslancık köyü mevkiinde virajı alamayarak yan yattı. Sürücünün araçtan çıkmasının ardından büyük bir gürültüyle patlayan tankerin motor kısmı paramparça olurken, LPG yüklü tank ise yaklaşık 50 metre uzağa fırladı. Çıkan alevler nedeniyle karayolunun her iki kenarındaki ormanlık alanda yangın çıkarken, olayda yolun kenarından geçen Harşit Çayı’nın yaklaşık 50 metre karşısındaki alana kadar ulaşan aracın parçaları uzun süre yanmaya devam etti. Bu sırada bölgeden araç geçişinin olmaması olası bir faciayı önledi.
Facianın görüntüleri olay yerinden Gümüşhane’ye gelmekte olan bir sürücü tarafından kaydedilirken, görgü tanıkları bölgede çok sayıda kazanın meydana geldiğini belirterek tepki gösterdi.
(İHA)

#

09 Tem 2014 - 08:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber