Kuru temizleme dükkanına silahlı saldırı

Aydın'ın Didim İlçesinde bir işyerine giren silahlı kişi işyerinde bulunan iki bayan müşteriyi vurarak kayıplara karıştı

Olay,Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Çinko pasajındaki bir kuru temizleme dükkanında meydana geldi.

İddialara göre; Kuru temizleme dükkanında müşteri olarak bulunan 17 yaşındaki S. E adlı genç kız ile aynı dükkanda müşteri olarak bulunan 43 yaşındaki H.E.A adlı kadın işyerinde beklerken, dükkana giren 35-40 yaşlarında olduğu bildirilen bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Eli tabancalı şahıs 17 yaşındaki kızın sağ dizine, yine dükkanda bulunan 43 yaşındaki bayanın ise sağ eline bir el ateş edip olay yerinden kaçtı.

Olayı duyulmasının ardından çevredeki işyeri sahipleri ve vatandaşlar durumu Polise ve 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. Yaralı iki kadın ilk müdahalelerinin ardından Ambulansla Didim Devlet Hastanesine kaldırılırken, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri işyerinde boş kovanları topladı.

Polis işyerinde inceleme yaparken, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

HÜSEYİN ÇALIŞKAN

10 Ağu 2015 - 16:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber