Korku filmi gibi

Erzurum'da kuduz olduğundan şüphelenilen sokak köpeği, 6 kişiyi ısırdı. Saldırgan köpek, son ısırdığı Erdal Kazan tarafından bıçaklanarak öldürüldü

ERZURUM Merkez Yakutiye İlçesi Abdurrahmanağa Mahallesi, Fesleğen Sokak'ta hafta sonu korku filmlerini aratmayan dakikalar yaşandı. Sabah saatlerinde yolda yürüyen vatandaşlar bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin ısırdığı kişilerin yardımına Erdal Kazan (53) yetişti. Balkonda otururken köpeğin babasını ve kızkardeşini ısırdığını gören Erdal Kazan mutfaktan bıçağı alarak sokağa çıktı. Köpeğin kendisini de kolundan ısırdığı Erdal Kazan bıçakla köpeğe bir kaç kez vurdu ve öldürdü.

Kanlar içinde kalan Okan Gündoğdu (8), Melek Alan (36), Erdal Kazan (53), Selahattin Oğuz (59), Fatma Şahin (63) Musa Kazan (73) ise mahalleye çağrılan ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaraları pansuman edilen 6 kişiye daha sonra kuduz aşısı yapıldı.

'ÖLDÜRMESEM HERKESİ ISIRACAKTI'

Köpeği öldüren Erdal Kazan, "Balkonda oturuyordum. Köpeğin babama ve kız kardeşime saldırdığını gördüm. Hemen mutfaktan bıçak alıp dışarı çıktım. Köpek bana da saldırdı. Sol kolumu köpeğin ağzına verdim. Sağ elimdeki bıçakla vurmaya başladım. Köpek ölünce mahalleye gelen ambulansa binip hastaneye gittik. Köpeği öldürmezsem mahallede herkesi ısıracak ya da çocukları öldürecekti" dedi.
Saldırgan köpeğin kuduz olup olmadığının tespit için başından alınan örnek, Erzurum Veteriner Kontrol ve Araştırma Enstitüsüne gönderildi

21 Tem 2014 - 14:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber