Komşuda 'Kaçak' operasyonu: 2 gözaltı

Manavgat'ta jandarmanın uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonunda iki şüpheli gözaltına alındı

MANAVGAT

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri istihbarat çalışmaları doğrultusunda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen K.E. ile kaçak sigara satışı yaptığı belirlenen B.A.T'yi takibe aldılar. Teknik ve fiziki takibin ardından jandarma K.E'yi Antalya'ya giderken yolda, B.A.T ise Çolaklı Mahallesi'nde gözaltına alındı. Narkotik köpeğinin de katıldığı operasyonda K.E'nin çantasında yapılan aramada poşete sarılı vaziyette 300 gram kubar esrar, B.A.T'nin valizinde ise 440 paket kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

01 Nis 2015 - 12:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber