Kız yurduna giren jiletli saldırgan yakalandı

Boğaziçi Üniversitesi kız yurduna giren ve bir öğrenciyi yaralayan saldırgan Yasin P. (25) ve beraberindeki iki kişi Sarıyer'de yakalandı

Edinilen bilgilere göre, olay, 8 Ağustos'ta Boğaziçi Üniversitesi'nin kız yurdunda yaşandı. Alkollü olduğu öğrenilen Yasin P., kardeşi Şeref P ve Barış A. ile birlikte yurt binasının önüne geldi. Yangın merdivenini kullanarak 5. kata çıkan Yasin P., buradan da kızların yatakhanelerinin bulunduğu bölüme geçti. Odalardan birine girerek içerideki kız öğrenciye tecavüz etmeye çalışan Yasin P, boğuşma sırasında genç kızı yanında bulunan jiletle yaralandı. Bağrışlar üzerine odaya giren diğer kızlar, Yasin P.'yi durdurmaya çalıştı. Özel güvenlik görevlilerinin de yurda gelmesiyle dışarı kaçan Yasin P. burada kendisini bekleyen Şeref P. ve Barış A. ile birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Olayı soruşturan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek zanlıların kimliklerini belirledi. Yapılan çalışmada Yasin P., kardeşi ve yaşı 18'den küçük olduğu öğrenilen Barış A., gözaltına alındı. İfadeleri alınan zanlıları, adliyeye sevk edildi.

13 Ağu 2015 - 13:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber