Kız çocukları ve eşlerini erkeklere pazarladılar

Bursa'da yaşı küçük kız çocuklarını uyuşturucu kullandırıp, eşlerini de darp edip otobanda bulunan tır parkında erkeklere pazarlayan 19 kişilik çete çökertildi

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, İstanbul İzmir Otobanı Çağlayan Köy Tır Parkı'nda kadınların ve genç kızların fuhuş yaptığı şikayetleri üzerine operasyon başlattı. Mahkemeden alınan izinle 3 ay önce fiziki ve teknik takip başladı. Polis, ilk önce şebekenin elebaşlarını belirleyip BMW ve AUDİ marka lüks araçlarını takibe aldı.

Yapılan takip sonucunda kendi arasında şifreli konuşan fuhuş çetesi üyelerinin tır parkında kamyon ve tır şoförleri ile binek oto sürücülerine içinde kendi resmi nikahlı eşlerinin ve yaşı küçük kız çocuklarının da bulunduğu 14 mağdur bayanı para karşılığında pazarladıkları belirlendi. Çete her bayana her gün 3 kutu prezervatif vererek günde 36 müşteri ile fuhuş yapmaya zorladı. Fuhuş çetesi ayrıca yakalanmamak için tır parkının etrafına gözcü yerleştirip polisten uzun süre saklandı. Çetenin kendileri hakkında şikayetçi olan bayanları tehdit edip Gaziantep, Kırşehir, Kocaeli, Aydın Didim ve Mersin illerine götürdüğü, buralarda fuhuş yaptırdıkları ortaya çıktı. Çetenin ayrıca tır parkında kaçak sigara ve kaçak içki satışı yaptıkları da tespit edildi. Ahlak Büro ekipleri 3 aylık operasyon sonrasında yaşı küçük kız çocukları ve kendi nikahlı eşlerinin de bulunduğu bayanlara fuhuş yaptırdığını tespit ettiği örgüt lideri A.P kardeşi A.P ile ikisi bayan toplam 19 kişiyi gözaltına aldı. Zorla fuhuş yaptırılan 14 mağdur bayanın ise ifadeleri alındı. Tır parkında ve şüphelilere ait evlerde bayanlarla cinsel ilişkiye giren 40 erkeğin de ifadesine başvurularak sağlık kontrolünden geçirildiği öğrenildi. Yapılan operasyonda 1 adet pompalı tüfek, 38 adet fişek 26 bin lira sahte para, 200 karton kaçak sigara, metanfantemin uyuşturucu ve esrar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan ve sorgusu tamamlanan şüpheliler sabah saatlerinde savcılığa sevk edildi.

15 Haz 2015 - 11:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber