Kız arkadaşıyla dolaştıktan sonra arkadaşının evine götürüp...

Samsun'da, bir arkadaşının evine götürdüğü kız arkadaşı 22 yaşındaki M.A.’ya tecavüz etmeye kalkıştığı iddia edilen 26 yaşındaki Şerif Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi

OLAY dün merkez İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi’nde meydana geldi. Şerif Ç., bir süre önce tanıştığı M.A. ile arkadaş oldu. Dün akşam buluşan ikili, bir süre dolaştıktan sonra Şerif Ç.’nin bir arkadaşına ait eve gitti.

Şerif Ç., burada bir süre sonra genç kıza birlikte olmak istediğini söyledi. Ancak genç kız buna karşı çıktı. Bunun üzerine Şerif Ç., genç kızı dövüp tecavüze kalkıştı. Direnen M.A., boğuşma sırasında Şerif Ç.’nin elinden kurtulup evden kaçtı. M.A., daha sonra polis merkezine giderek Şerif Ç.’den şikayetçi oldu. Şikayetin ardından polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Şerif Ç., ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Yapılan aramada ise Şerif Ç.’nin üzerinden bıçak çıktı.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Şerif Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ’cinsel saldırı’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

24 Haz 2015 - 14:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber