Kayıptı! Dehşet ortaya çıktı

Başı ezilmiş ve kolu kesilmiş olarak ölü bulundu..

TEKİRDAĞ'IN Kapaklı ilçesinde dün ortadan kaybolan 25 yaşındaki Aykut Birke, başı ezilmiş olarak ormanlık alanda ölü bulundu.

Tekirdağ’ın Kapaklı Belediyesi Çöplük mevkiindeki çiftlik evinde çalışanlar ormanlık alanda erkek cesedi olduğunu gördü. Çiftlik çalışanları hemen polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler başı ezilmiş ve sağ kolu dirseğinden kesilmiş olan cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

KİMLİĞİ FATURA SAYESİNDE BELLİ OLDU

Başı ezilmiş, kolu kesilmiş olarak bulunan cesedin cebindeki faturadan Aykut Birke olduğu belirlendi. Birke’nin yakınlarının dün gece Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek Birke’den öğleden beri haber alamadıklarını belirterek kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

KESİLEN KOLU ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kolu kesik olarak bulunan Aykut Birke’nin kayıp kolunu bulmak için çevrede araştırma yapan polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından Aykut Birke’nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

02 Şub 2015 - 13:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber