Kaybolan altınlar yolda bulundu

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde arabadan düşen yüklü miktardaki altınlar, vatandaşın fark etmesiyle saatler sonra polis tarafından yolda bulundu

EDİNİLEN bilgiye göre, sanayide ustalık yapan Kemal Bodur’un kızı ve damadı, düğüne geldikleri Malkara’ya dönüş için Çanakkale’ye gitmek üzere yola çıktı. Hacıevhat Mahallesi Şehit Temizer Caddesi üzerindeki bir markette duraklayan Kemal Bodur’un kızı bebeğiyle ilgilendiği sırada, dalgınlık sonucu içinde yüklü miktarda altının bulunduğu çantasını otomobilin üzerinde bıraktı.

BALKONDA OTURAN KADIN ÇANTAYI FARK ETTİ

Unutulan çantayı ise, evinin balkonunda oturan bir kadın fark etti. Duyarlı vatandaş daha sonra durumu polise bildirdi. Saatler sonra yapılan aramada, altın dolu çanta polis tarafından yol kenarında bulundu.

Altınların bulunmasından habersiz Demirci Kemal Bodur ise, polis karakoluna giderek kızının altınlarının kaybolduğunu ve bir türlü bulamadıklarını söyledi. Polis memurundan altınların bulunduğu cevabını alan Bodur, duyarlı vatandaşa ve polis ekiplerine teşekkür etti.

İNSANLIK ÖLMEMİŞ

Yaşadıkları olayı anlatan Bodur, “Kızım ve damadım düğün için Çanakkale’den Malkara’ya geldiler. Dönüşte ise aracın üzerine bırakılan çanta yere düşmüş. Balkonda oturan duyarlı bir bayan da çantayı fark etmiş polise haber vermiş, bir süre sonra altınları polis arkadaşlar da yol kenarında bulmuşlar. Hassasiyetleri için hepsine teşekkür ediyorum. İnsanlık ölmemiş” dedi.

19 Haz 2015 - 10:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber