Kavgayı ayıran bakkalı öldürdü! Sözleri kan dondurdu

Adana'da evinde beslediği köpek ve güvercinlere belediye ekiplerinin el koyması nedeniyle çıkan kavgayı ayırmak isteyen komşusu 49 yaşındaki Mehmet Kurt’u pompalı tüfekle başından vurarak öldüren 32 yaşındaki Hüsmen Serçe, "Kendi işine baksaydı, böyle olmazdı" dedi

MerkezYüreğir İlçesi’nin Sarıçam Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Hüsmen Serçe’nin evinde beslediği köpek ve güvercinlerden rahatsız olan komşuları, "Koku yapıyor, hayvanlara da eziyet ediyor" diyerek şikayetçi oldu. Vatandaşların şikayeti üzerine eve gelen belediye ekipleri köpek ve güvercinlere el koyup, Serçe’ye de idari para cezası yazdı.

Bunun üzerine öfkeye kapılan Hüsmen Serçe ile yakınları kendilerini şikayet eden komşularıyla kavga etti. Aynı sokakta bakkallık yapan Mehmet Kurt da tarafların arasına girip kavgaya müdahale etti. Olay yerinden ayrılan Hüsmen Serçe, bir süre sonra evden aldığı pompalı tüfekle geri dönüp Mehmet Kurt’u bakkal dükkanda vurdu. Ağır yaralanan Kurt, kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kaçmak isterken yakalanan katil şüphelisi Hüsmen Serçe, ifadesinde, "Olaydan önce Akıncılar Polis Merkezi’nin önünde Mehmet Kurt’un akrabası olan 3 kişi beni dövdü. Sonra da şikayet ettiler, güvercinler ve köpeğe belediye el koydu. Mehmet Kurt aralamaya çalışınca kendi sonunu hazırladı. Herkes kendi işini baksaydı, sonu böyle olmazdı" dedi.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Hüsmen Serçe ise tutuklandı.

27 May 2015 - 18:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber