Kavga edip kafa attığı şahıs öldü

Kadın yüzünden kavga edip kafa attığı şahıs 4 gün sonra ölen kişi cinayetten, kadın ise azmettirmekten gözaltına alındı.

EDİNİLEN bilgiye göre, olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi 3702 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Çetin Kurtboğan (49), birlikte yaşadığı Zübeyde Ö. (46) tarafından 3 yıl önce terk edildi. Zübeyde Ö. bir süre sonra da Behzad G. (50) ile birlikte yaşamaya başladı. Zübeyde Ö.’yü kıskanan Çetin Kurtboğan, Behzad G. ile sık sık tartışmaya başladı. 23 Mart günü de Kurtboğan, Behzad G.’nin İstiklal Mahallesi’ndeki evine gitti.
Burada şahıslar arasında tartışma çıkınca Behzad G., Kurtboğan’a kafa attı. Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi. Olay yerine çağrılan ambulans ile Kurtboğan hastanede tedavi edildikten sonra hayati tehlikesi olmadığı belirtilerek taburcu edildi. Kurtboğan 26 Mart günü ise evinde ölü bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Polis yaptığı incelemede şahsın darp edildiği bulgularına rastladı. Polis bunun üzerine yaptığı araştırmada Kurtboğan’ın olaydan 4 gün önce Behzad G. ile tartıştığı ve onun tarafından darp edildiğini belirledi. Polis, Behzad G.’yi gözaltına aldı. Kurtboğan’ın ailesi Zübeyde Ö.’den de "Kurtboğan’ı öldürttüğü" gerekçesiyle şikayetçi oldu. Polis, kadını da gözaltına aldı. Behzad G., Kurtboğan ile kavga ettiğini, ona kafa attığını kabul etti ancak cinayeti kabul etmedi. Zübeyde Ö. ise Kurtboğan’ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu, Behzad G.’den uyuşturucu almak için para istediğini, vermeyince de tartıştıklarını ileri sürdü. İki zanlı sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Behzad G. ve Zübeyde Ö. basın mensuplarına tepki gösterdi.
Zübeyde Ö., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Doğruyu yazmayanın Allah belasını versin" diye bağırdı. Adli tıp kurumu morguna kaldırılan Kurtboğan’dan otopsi için örnekler alınırken, ölüm nedeni otopsi sonrası ortaya çıkacak.
Kurtboğan’ın cenazesi yakınları tarafından morgdan alınarak toprağa verildi.

27 Mar 2017 - 16:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber