Katlettiler: 5 ölü

Tokat'ta adliye binası yakınında, otomobilde silahlı saldırıya uğrayan 2' si kadın 5 kişi yaşamını yitirdi

OLAY bu sabah saat 08.30'da meydana geldi. Adliye binası yakınında, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 60 AK 391 plakalı otomobile, kimlikleri belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, otomobilde bulunan ve kimlikleri henüz öğrenilemeyen 4 kişiden 3'ü olay yerinde, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede öldü. Saldırı üzerine olay yerine giden polis ekibi, 2 şüpheliyi gözaltına aldı

ÖLÜ SAYISI 5'E ÇIKTI

Tokat'ta bu sabah meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanarak ve hastaneye kaldırılanlardan 1'i daha öldü. Böylece ölenlerin sayısı 5'e çıktı. Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, olayın merkeze bağlı Semerci Köyü'nde daha önce işlenen bir cinayetten kaynaklanan kan davasından kaynaklandığını söyledi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ

Otomobilde uğradıkları silahlı saldırıda ölen 5 kişinin 'Bal' ailesine üye; İzzet Bal, Murat Bal, Semra Bal, Sakine Bal, Alaattin Bal olduğu açıklandı. Pompalı tüfekle ateş eden Sinan Yılmaz ve Ömer Yılmaz'ın sorgusuna devam edildiği ifade edildi.

11 Mar 2014 - 12:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber