Kardeş kavgası kanlı bitti

ALANYA'DA 16 yaşındaki bir çocuk evlerinde tartıştığı 19 yaşındaki ağabeyini göğüsünden bıçakladı. Ağır yaralanan ağabey kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, kardeşi ise gözaltına alındı.

 Akın BAYCAN
Edinilen bilgiye göre olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. Arkadaşlarıyla bir süre dışarıda gezen ve eve gelen 16 yaşındaki A.K, ağabeyi Mehmet Emin Küçükçomen'le (19) tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.K. mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile ağabeyi Mehmet Emin Küçükçomen'i göğüsünden bıçakladı. Kanlar içerisinde yere yığılan Küçükçomen, bağırma sesleri üzerine eve gelen komşularının ihbarı üzerine olay yerine çağırılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrası kaçan 16 yaşındaki A.K. ise Çocuk Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

19 May 2012 - 12:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber