Karavan ve minibüs kundaklandı

Muğla’nın Datça İlçesi’nde gece yarısı bir karavanla bir minibüs kundaklandı. Karavan ve minibüs tamamen yanarken, olayla ilgili olarak polis tarafından gözaltına alınan R.S. (57) sevk edildiği mahkemece tutuklandı

KUNDAKLAMAolayı Hastane Altı Plajı Yürüyüş Yolu’nda bu gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Hastane Altı Plajı Yürüyüş Yolu kenarında park halinde bulunan Osman Yılmaz’a (82) ait bir karavanla Nusret Şenova (57) ve eşi Nur Şenova (54) tarafından balık evi olarak kullanılan minibüs, kundaklama sonucu alev alev yandı. Zararın yaklaşık 50 bin lira olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatan polis, R.S.’yi gözalltına aldı. Suçlamayı kabul etmediği öğrenilen R.S. ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanadı.
Minibüsü tamamen yanan Nusret Şenova, daha önce karıştığı bir adli vaka nedeniyle, sabah saat 09.00 sıralarında imza vermek üzere gittiği Emniyet Müdürlüğünde olayı öğrenince şaşkına döndü. Koşup işyerine gelen Şenova, “Ekmek teknemiz yok oldu. Bunu yapan insan olamaz” diye tepki gösterdi.

10 Şub 2014 - 16:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber