Kan donduran fantazi

İingiltere'de bir erkek hemşire 14 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girip öldürdükten sonra yeme planıyla suçlanarak tutuklandı

İNGİLTERE'DE bir erkek hemşire 14 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girip öldürdükten sonra yeme planıyla suçlanarak tutuklandı. İngiltere'nin Kent şehrine yaşayan 57 yaşındaki Dale Bolinger'in mahkemede 6 yaşından bu yana yamyamlık fantazileri olduğunu söylediği bildirildi.
Daily Mail gazetesindeki habere göre, Bolinger, şubat ayındaki ilk tutuklanmasında 16 yaşındaki bir geç kızı seksi kıyafetler giymeye zorladığını itiraf etti.
Canterbury Mahkemesi'nde görülen davada, Bolinger'in 14 yaşındaki bir genç kız ile cinsel ilişkiye girdikten sonra balta ile başını kesip yemek ile suçlandı. Bolinger'in polise verdiği ifadede 'bir kız çocuğunu yemek nasıl olur diye merak ettiğini' söylediği bildirildi.
Habere göre, Bolinger Almanya'da yaşayan 14 yaşındaki Meksika asıllı bir genç kız ile e mail aracığıyla iletişime geçti. Sohbetleri sırasında Bolinger, genç kızı bir tren istasyonunda tanışma ayarladı. Mahkemede, Bolinger'in genç kızla cinsel ilişkiye girdikten sonra yemesinin onu son derece tahrik ettiğini söylediği ve bir gün önce de Bolinger'in bir balta satın aldığı belirtildi. Mahkemede, telefon kayıtlarının dinlenmesi üzerine genç kızın buluşma yerine gelmediği, internet üzerinden yapılan sohbetlerde de Bolinger'in genç kızla buluşma ayarladığı kesinleştiği bildirilirken buna benzer olayın ilk defa olmadığı Bolinger'in fantazilerini gerçeğe dönüştürmeye çalıştığı ifade edildi. Bolinger ile genç kız arasındaki konuşmalar merkezi New York'ta bulunan FBI tarafından ortaya çıkarıldıktan sonra Kent polisi bilgilendirildi. Polisin baskın yaptığı Bolinger'in evindeki bilgisayara el konularak göz altına alındı. Bolinger'in genç kızın tren istasyonuna gelmesi halinde doğrudan polise gideceğini söylediği tüm suçları reddettiği belirtti. Dava devam ediyor.

16 Tem 2014 - 17:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber