Kahvede PKK dehşeti! Ayağa kalkmadı diye...

Diyarbakır'da PKK'nın gençlik yapılanması YDGH üyeleri kahvehanede dehşet saçtı

DİYARBAKIR'IN Silvan İlçesi’nde PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsver Devrimci Gençlik-Hareketi’ne (YDG-H) üye 2 kişi gittikleri kahvede 1 kişiyi silahla yaralandıktan sonra kaçtı. Saldırı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

AYAĞA KALKMADI DİYE...

Silvan İlçesi Karabehlülbey Caddesi’nde bulunan bir kahveye dün gece gelen yüzleri maskeli ve silahlı, YDG-H  2 kişi, burada bulunanların ayağa kalkmasını istedi. İçeridekiler ayağa kalkarken Murat K. ayağı kalkmadı ve silahlı kişiler ile tartıştı. Silahlı kişiler bunun üzerine Murat K.’yı bacağından tabanca ile yaraladıktan sonra kaçtı.

İhbar üzerine sevk edilen ambulans, yaralıyı Silvan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahale ardından Murat K., Dicle Üniversitesi hastanesi acil servisine gönderildi. Yaralanan Murat K.’nın, Batman’lı olduğu ve Silvan İlçesinde bir mağaza sahibi olduğu belirtildi. Kaçan kişilerin tespit edilerek yakalanmaları için soruşturma ve operasyona başlandı.  

28 Nis 2015 - 11:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber