Kahreden detay! Cesedin yanında...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, boş şişe toplayarak geçimini kazanan bir kişi, Beyşehir Gölü kenarındaki parkta ölü bulundu

Edinilen

bilgiye göre, Eşrefoğlu Köprüsü kenarında bulunan sahil kesimdeki parkta çimlerin üzerinde hareketsiz yatan bir kişi olduğu yönünde ihbar yapılması üzerine polis ve 112 sağlık ekipleri bölgeye yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, şahsın şehir merkezinde ikamet eden ve bir süre önce pazarcılık yapan 56 yaşındaki Akif Ateş olduğunu tespit etti. Sahil kenarlarına atılan boş şişeleri topladığı öğrenilen şahsın cansız bedeninin yanında bir poşet dolusu boş şişe olması dikkat çekti. Kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen şahsın gece saatlerinde sahilde boş şişe toplarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği ve cenazesinin morga alınmak üzere ailesine teslim edildiği öğrenildi.

15 Nis 2015 - 12:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber