Kahreden 10 dakika

Kars'ta yürekleri yakan M.A'nın ardından Aydın'da da boğazı ve sağ bileği kesilmiş halde ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki C.C, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

AYDIN’da evlerinin yakınındaki ahırda bileği ve boğazı kesilmiş ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki C.Ç., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olaydan 10 dakika önce evlerinin önünden kaybolduğu öğrenilen çocuğa cinsel saldırı yapıldığı şüphesi üzerinde durulduğunu bildirdi.

Ailesinin pazar günü sünnet düğünü yaptığı minik C. bugün saat 13.00 sıralarında, Aydın’da evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu.

En son 10 dakika önce evin önünde oynarken gördüğü 3 çocuğundan en küçüğü olan C.Ç.’yi evin çevresinde aramasına rağmen bulamayan anne 37 yaşındaki F.Ç., durumu kayınpederi 70 yaşındaki C.Ç. ve eşi 39 yaşındaki B.Ç.’ye bildirdi.

Ç. Ailesi, komşularının da yardımıyla, ev ve yakınındaki bahçelerde C.Ç.’yi aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren arama sonucunda C.Ç. torununu, evlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta, sahipleri Uşak’ta olduğu öğrenilen metruk bir ahırda sağ bileği ve boğazı kesilmiş olarak kanlar içinde buldu.

Babasının otomobiliyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürdüğü C.Ç. doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Aydın’ın yerlisi oldukları öğrenilen F. ve C.Ç. çifti, acı haber üzerine hastanede sinir krizi geçirdi. Doktorlar, cinsel saldırı şüphesi üzerinde durulduğunu bildirdi.

Jandarma çocuğun yaralı olarak bulunduğu ahırda parmak izi incelemesi yaparken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

VALİLİK: CİNSEL SALDIRI YOK

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, evlerinin yakınında bileği ve boğazı kesik ağır yaralı bulunan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 4 yaşındaki Caner Çerit’in, hastanedeki ön otopsisi hakkında Aydın Valiliği, akşam saatlerinde açıklama yaptı.

Otopside tecavüz bulgusuna rastlanmadığı, çocuğun düşme sonucu öldüğünün değerlendirildiği belirtilen açıklamada, Caner’in boğazındaki kesiğin ’çivi batması’, bileğindeki kesiğin ise ’tel örgülere takılmasından olduğu’ görüşü savunuldu. Açıklamada, Caner’in ölümüyle ilgili araştırmanın devam ettiği de kaydedildi.

16 Nis 2014 - 16:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber