Kahraman baba kızını göremedi

3 çocuğu dalgalar arasından kurtardıktan sonra boğulan genç adam, dünyaya gelen kızını göremedi

ANTALYA'DA dalgalar arasında kalan 3 çocuğu ölümden kurtardıktan sonra boğulan Muhammet Kazancıoğlu’nun, 8.5 aylık hamile eşi doğum yaptı.
Döşemealtı ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Muhammet Kazancıoğlu 6 gün önce, 8,5 aylık hamile eşi Ayşe Kazancıoğlu'nun doğumu için Afyonkarahisar'dan gelen anneleri Emine Duran'ı gezdirmek için Konyaaltı Plajı'na getirdi. Kazancıoğlu, bu  sırada denizde yüzen ve şakalaşan 3 çocuğun boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine kıyafetlerini çıkarıp denize girdi. Yaklaşık 30 metre açıktaki çocukların yanına yüzerek ulaşan Kazancıoğlu, çocukları dalgalı denizde sahile ulaştırmayı başardı. Dev dalgaların arasında yorulan ve su yutan Kazancıoğlu'nun bu kez kendisi suda batıp çıkmaya başladı. Boğulma tehlikesi geçiren Kazancıoğlu ise vatandaşlar tarafından denizden çıkarıldı.
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Kazancıoğlu'na uzun süre kalp masajı yaptı. 8,5 aylık hamile Ayşe Kazancıoğlu ise eşine dua etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Kazancıoğlu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
3 çocuğun hayatını kurtaran bir çocuk babası Kazancıoğlu, gözyaşları içinde Korkuteli’nin Yeşilyayla Mahallesinde toprağa verildi.
Acılı eş Ayşe Kazancıoğlu ise eşinin ölümünden sonra erken doğum yaptı. Kahraman baba Muhammet Kazancıoğlu, sağlıklı olarak dünyaya gelen kızını göremedi.
 

06 Ara 2016 - 11:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber