Kafasını taşla ezerek dövdüler

ALANYA'DA 18 yaşındaki bir genç, tanımadığı 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Ağır yaralanan ve kafasına aldığı taş darbeleri sonucu kafa tası kırılan genç kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

 Akın BAYCAN

Alınan bilgiye göre olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Yolda yürüdüğü sırada tanımadığı 3 kişi tarafından saldırıya uğrayan Recep Kudat (18), feci şekilde dövüldü. Başına defalarca talşa vurulduğu ve buna bağlı olarak kafa tasında kırıklar oluştuğu belirlenen Kudat, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Kudat'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, polis olayı gerçekleştiren ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

08 May 2012 - 09:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber