İş yerine 20 kişiyle silahlı saldırı: 6 yaralı

Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde yaklaşık 20 kişi, bir iş yerini basarak pompalı tüfek ve tabancalarla ateş etti. 1'i ağır 6 kişi yaralanırken, saldırıyı gerçekleştirenler kaçtı

OLAY saat 13.00 sıralarında, Erenler Nakliyeciler Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 20 kişi Nakliyeciler Sitesi'ne araçlarla gelerek bir nakliye firmasını bastı. İş yerine pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açan kişiler olayın ardından kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil ekibi geldi. 112 Acil ekipleri yaralanan 1'i ağır 6 kişiye müdahalede bulundu. Sakarya'da bulunan hastanelere kaldırılan 6 kişi, tedavi altına alındı. Polis olayın ardından kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis olaya karışan 3 kişiyi D-100 karayolu hendek mevkiinde yakaladı.

Sakarya Valisi hüseyin avni coş, 6 kişinin yaralandığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

25 Nis 2017 - 14:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber