İş çıkışı şok olay!

Haliç Köprüsü'ndeki korkuluklara çıkan 27 yaşındaki baba, kucağına aldığı 2 yaşındaki çocuğuyla birlikte intihar girişiminde bulundu. Baba, yaklaşık yarım saat süren ikna çalışmaları sonucu önce çocuğu polise teslim etti, ardından da intihardan vazgeçti

OLAY

, saat 18.00 sıralarında HaliçKöprüsü'nün Edirne istikametinde meydana geldi. Yoldan geçen araç sürücüleri, kucağındaki çocukla beraber korkuluklara çıkan bir kişiyi fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kucağındaki 2 yaşındaki çocuğuyla beraber köprü korkuluklarının arkasında duran 27 yaşındaki Sinan Gündüz ile karşılaştı. Polis ekipleri, ilk olarak korktuğu gözlenen çocuğu serbest bırakması için Sinan Gündüz'ü ikna etmeye çalıştı. Bu sırada, Deniz Polisi de, Gündüz'ün atlama ihtimaline karşı Haliç Köprüsü altında önlem aldı.

EŞİYLE ARASI BOZUKMUŞ

3 yıllık evli olduğunu ve eşiyle bir süredir ayrı yaşadıklarını belirten Sinan Gündüz, eşi gelmeden intihardan vazgeçmeyeceğini ve çocuğunu bırakmayacağını söyledi. Bunun üzerine, olay yerine müzakereci polisler çağrıldı. Yaklaşık yarım saatlik ikna çalışmalarının ardından, Sinan Gündüz kucağındaki çocuğunu yere bırakarak polis ekiplerine teslim etti. Polisler de, şiddetli rüzgar ve yağmur altında üşüyen ve korkan çocuğu ekip aracına bindirerek çizgi film izletti. Müzakereci polisin 1 saatlik ikna çabaları sonucu, Sinan Gündüz de sonunda korkuluklardan inerek intihar etmekten vazgeçti. Baba ve çocuğu, ekip otosuna bindirilerek karakola götürüldü. İntihar girişimi nedeniyle Haliç Köprüsü'nün Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Olayı gören araç sürücüleri, hızlarını yavaşlatarak olan biteni izledi.

21 Mar 2015 - 00:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber