İrlandalı turist otel odasında öldü

Muğla’nın Marmaris ilçesine tatile gelen 62 yaşındaki İrlandalı turist, otelde sabah eşi tarafından yatağında ölü bulundu

İDDİAYA gİddiaya göre, İrlandalı Thomas Whıtton, seneler önce tatil için gelip çok beğendiği Marmaris’e eşi ile birlikte tekrar tatil yapmaya geldi. İçmeler Mahallesi'nde bir otele yerleşen çift, gündüz eğlendikten sonra gece dinlenmek için odalarına çekildi. Sabah olduğunda kocasını uyandırmak isteyen kadın, eşinin yatakta hareketsiz halde yattığını görünce otel görevlilerinden yardım istedi. Otele gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Thomas Whıtton’un hayatını kaybettiğini belirledi. İrlandalı turistin cenazesi, polis ve savcının incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Whıtton'un kalp krizinden öldüğü tahmin edilirken, yapılan incelemede vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.öre, İrlandalı Thomas Whıtton, seneler önce tatil için gelip çok beğendiği Marmaris’e eşi ile birlikte tekrar tatil yapmaya geldi. İçmeler Mahallesi'nde bir otele yerleşen çift, gündüz eğlendikten sonra gece dinlenmek için odalarına çekildi. Sabah olduğunda kocasını uyandırmak isteyen kadın, eşinin yatakta hareketsiz halde yattığını görünce otel görevlilerinden yardım istedi. Otele gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Thomas Whıtton’un hayatını kaybettiğini belirledi. İrlandalı turistin cenazesi, polis ve savcının incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Whıtton'un kalp krizinden öldüğü tahmin edilirken, yapılan incelemede vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

13 Tem 2015 - 20:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber