Iraklı kardeşler tutuklandı

Altın almak için Irak’tan Türkiye’ye gelen adamı sahte altınla dolandırdıkları iddiasıyla polisin yakaladığı Iraklı kardeşler tutuklandı

SAMSUN'DA yaşayan Irak uyruklu A.S (30) ve kardeşi A.S. (25) ile internette tanışıp Amasya’da buluşan Ahmet El Rubayye’nin (30) 15 bin dolar karşılığında aldığı 327 altının sahte olduğunu anlayıp polise başvurması üzerine Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin Samsun’da yakaladığı dolandırıcılık şüphelileri çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Türkiye’ye kaçak yollarla girdikleri belirlenen şüphelilerin Samsun’da bir süredir yaşadıkları evde yapılan aramada dolandırıcılık olayında kullandıkları 15 bin dolar ile 400 dolar, 10 bin Türk lirası ve 8 altın ele geçirilmişti.

26 May 2017 - 09:21 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber