İnşaatta çalışan kardeşlere pompalı tüfekli saldırı

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde inşaatta çalıştıkları sırada pompalı tüfekli saldırıya uğrayan Mehmet ve Yusuf Tik, yaralandı

Olay, saat 12.00 sıralarında Şarkikaraağaç'a bağlı Salur Köyü'nde meydana geldi. 27 yaşındaki Mehmet Tik ile 23 yaşındaki Yusuf Tik'e inşaatta çalıştığı sırada plakası belirlenemeyen aracın içerisinden pompalı tüfekle ateş açıldı. Sesleri duyan arkadaşlarının Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne getirdiği iki kardeş tedaviye alındı. Bacak ve kasık bölgesinden yaralandığı belirlenen Mehmet ve Yusuf Tik, Isparta'ya sevk edildi. Jandarma saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Hasan UĞUR / ŞARKİKARAAĞAÇ (DHA)

27 Haz 2015 - 17:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber