İki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada iki araç birbirine girdi, kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı

TURGUTLU Cumhuriyet Mahallesi Üzerinde meydana gelen kazada Hanımeli Sokak’tan Kervan Yolu seyir halinde olan Rana Şimşek(27) yönetimindeki 45 EH 164 plakalı araç ile Demirel Sokak’tan Endüstri Meslek Lisesine seyir halinde olan Şahin Başçi(32) yönetimindeki 19 TK 320 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıkan iki araç park halindeki bir araca ve sonrasında da bir yaya çarparak durabildi. Kazada yaya Murat Karakanat(30), Nazife Başçı(72), Nida Başçi(2), Zeki Başçi(72) ve sürücü Şahin Başçi hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

07 May 2015 - 09:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber