İki kişinin boğazını kesip öldüren kişi aranıyor

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde römorkta uyurken boğazını kestiği kayınbiraderini öldüren, arkadaşını ise ağır yaralayan Afgan uyruklu Baz Mehmet T.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor

KUMLUCA'YA bağlı Sarıcasu Mahallesi'nde bir serada çalışan ve bir süreden bu yana eşine şiddet uygulayan Afgan uyruklu Baz Mehmet T. ile birlikte çalıştığı kayınbiraderi Ferdi Namazi ve arkadaşı Ferhat Özbek arasında tartışma çıktı. Tartışma yatıştırılırken, Baz Mehmet T. dün sabaha karşı sera yakınlarındaki traktör römorkunda uyuyan Ferdi Namazi ile Ferhat Özbek'in boğazını bıçakla kesti. Sesler üzerine uyanan sera sahibi durumu jandarmaya bildirirken, Baz Mehmet T. kaçtı. İhbar üzerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Ferdi Namazi hastaneye götürülürken öldü. Ağır yaralı Ferhat Özbek ise hastanede tedaviye alındı.
Firari Baz Mehmet T.'nin bulunması için çalışmalarını sürdüren jandarma cinayet şüphelisini görenlerin kendilerine ihbarda bulunmasını istedi.

23 Haz 2016 - 15:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber