İki kardeşten annemizi taciz etti cinayeti

kiraz bahçesindeki sulama havuzunda cesedi bulunan 56 yaşındaki Selman Güngör'ün, birlikte içki içtiği Hikmet ve Ferdi Y. kardeşler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

BURDUR'da kiraz bahçesindeki sulama havuzunda cesedi bulunan 56 yaşındaki Selman Güngör'ün, birlikte içki içtiği Hikmet ve Ferdi Y. kardeşler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Selman Güngör'ün, annelerini taciz ettiğini öne sürdüğü 2 kardeş ile anne Nuriye Y. tutuklandı.
Burdur Merkez Çendik Köyü'ndeki evinden 12 Ağustos'ta ayrılan Selman Güngör'den haber alamayan yakınları, kayıp başvurusunda bulundu. Aramalar sonunda Selman Güngör'ün cesedi, 14 Ağustos akşam saatlerinde kendisine ait Erikli mevkisindeki kiraz bahçesinde sulama havuzunda bulundu. İncelemenin ardından Selman Güngör'ün cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BIÇAKLAYARAK HAVUZA ATMIŞLAR

Otopside, Selman Güngör'ün göğsünden bıçaklanarak ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri havuzda yaptığı aramada kırık içki şişeleri, çiçek saksıları ve piknik tüpü buldu. İl Jandarma Komutanlığı'nın kurduğu özel çalışma ekibi tarafından yapılan araştırmada, Güngör'ün cep telefonu ve MOBESE kayıtları incelendi. Güngör ile irtibatlı ve şüpheli 15 kişinin bilgisine başvuruldu, yakınlarının ifadesi alındı.

CEP TELEFONU GÖRÜŞMELERİ ELE VERDİ

Araştırma sonucu Güngör'ün Nuriye Y. adlı kadınla telefonda 7 kez görüştüğü belirlendi. Jandarma ekipleri Nuriye Y. ile oğulları Hikmet ve Ferdi Y.'yi, oturdukları Günalan Köyü'ndeki evlerinde gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadelerinde Selman Güngör'ü bıçaklayarak ve kafasına sert bir cisimle vurarak öldürdüklerini kabul eden Hikmet ve Ferdi Y. kardeşler ile anne Nuriye Y., sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

'ANNEMİZE  YAPTI' SARKINTILIK

Evli ve 3 çocuk babası Selman Güngör'le 12 Ağustos'ta Burdur'da görüştüklerini, daha sonra Çendik Köyü'ndeki kiraz bahçesinde yemek ve içki masası kurduklarını ifadelerinde anlatan Hikmet ve Ferdi Y., alkolün etkisiyle Selman Güngör'ün anneleri Nuriye Y.'yi taciz ettiğini iddia etti. Annelerine 'sarkıntılık' yapmaya devam etmesi üzerine Selman Güngör'le tartıştıklarını anlatan Hikmet Y. ve Ferdi Y., olayın büyümesi üzerine önce başına içki şişleri ve piknik tüpüyle vurduklarını, ardından bıçakladıklarını kaydetti.

18 Ağu 2014 - 13:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber