İki kardeşe sokak ortasında infaz

İstanbul’dan bir yakınlarının düğünü için Konya’ya geldikleri öğrenilen iki erkek kardeş, kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak ortasında uğradıkları saldırı sonucu tüfek ve tabancayla vurularak öldürüldü

İSTANBUL'DAN bir yakınlarının düğünü için Konya’ya geldikleri öğrenilen iki erkek kardeş, kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak ortasında uğradıkları saldırı sonucu tüfek ve tabancayla vurularak öldürüldü.
Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Havzan Mahallesi Benekli Sokak içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da beyaz eşya işiyle uğraştıkları öğrenilen 35 yaşındaki Mustafa Tezcan ile kardeşi 22 yaşındaki Arif Tezcan bir yakınlarının düğünleri için Konya’ya geldi. Düğün bittikten sonra kaldıkları akrabalarının evine doğru giden Mustafa Tezcan ve kardeşi Arif Tezcan sokağa girdiği sırada 42 DZP 91 plakalı araçtaki kimliği belirsiz kişiler tarafından tüfekli ve tabancalı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu kimliği henüz belirlenemeyen şüpheliler olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan iki kardeş ise yere yatarak yardım bekledi. Silah seslerini duyarak olay yerine gelen vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası ağabey Mustafa Tezcan Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, kardeşi Arif Tezcan ise Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı kardeşler hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay yerine giden polis ekipleri çevrede ve sokak girişlerinde güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonrası polis, şüphelileri belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.
(İHA)

23 Haz 2014 - 08:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber